Με ένα επιτυχημένο jazz night party παρουσίασε το Schweppes τις νέες του γεύσεις!

Δίπλα στη θάλασσα και κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού, το Schweppes υποδέχτηκε συνεργάτες και φίλους σε ένα μοναδικό jazz night party που διοργάνωσε την 1η Ιουλίου στους υπέροχους χώρους του Columbia Beach.

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις 3 νέες γεύσεις του αγαπημένου brand, οι οποίες έχουν παραχθεί αποκλειστικά για την Κύπρο & την Ελλάδα, και να γευτούν τα signature cocktails της βραδιάς.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση συνόδευσε μουσικά ένα εκπληκτικό jazz σχήμα που έπαιξε ζωντανά, ενισχύοντας τη μαγευτική ατμόσφαιρα του party.

Το κοινό καλωσόρισαν ο Βαγγέλης Μόσχος, Country Sales Manager της εταιρείας Α/φοί Λανίτη και η Ρούλα Ποντικάκη, Franchise Operations Manager της The Coca-Cola Company.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν τα μοναδικά Schweppes cocktails & mocktails που ετοιμάστηκαν για τη συγκεκριμένη βραδιά καθώς και ένα cocktail-έκπληξη με βάση το τζιν, που φέρει την υπογραφή του ταλαντούχου brand ambassador του Schweppes Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου.

«Το Schweppes παραμένει σύμβολο αυθεντικότητας από το 1783.

Με το μοναδικό του χαρακτήρα, είναι το ιδανικό ποτό για όσους ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν.

Απευθύνεται σε όσους νιώθουν αυθεντικοί, αναζητούν νέες εμπειρίες και βλέπουν πάντοτε τη θετική και φρέσκια πλευρά της ζωής». «Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους φίλους του Schweppes στην Κύπρο να ανακαλύψουν και να ζήσουν ξεχωριστές, απολαυστικές και premium εμπειρίες, μέσα από την ποιότητά του, μέσα από τη δυνατότητα να το γευτούν σε δημιουργικούς συνδυασμούς και cocktails, μιλώντας απευθείας σε όλους τους connoisseurs που εκτιμούν τον αυθεντικό χαρακτήρα του», δήλωσε σχετικά η Ρούλα Ποντικάκη, Franchise Operations Manager της The Coca-Cola Company.

Αυτό το καλοκαίρι, το Schweppes μας δροσίζει ακόμα περισσότερο με τις 3 νέες του γεύσεις:

Πορτοκάλι με Άνθος Πορτοκαλιού, Λεμόνι με Περγαμόντο και Ιβίσκο και Pink Grapefruit.