Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη παράσταση του Καλοκαιρινού Προγράμματος του Δήμου Αγίας Νάπας, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και στον Πολιτιστικό εθελοντισμό.

Με την αξιόλογη παράσταση «Και κάθε που χαράζει», την οποία επιμελήθηκε και παρουσίασε την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα», ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία, ο Δήμος Αγίας Νάπας άνοιξε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα τιμώντας παράλληλα την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής και τον Πολιτιστικό εθελοντισμό.

Η παράσταση, την οποία συνδιοργάνωσαν το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΕΣΣΕ) Αμμοχώστου και το Σώμα Εθελοντών Αμμοχώστου ήταν ένα συναπάντημα πολιτισμού, το οποίο μέσα από μουσικές, εικόνες και κείμενα ταξίδεψε το ακροατήριο σε περιοχές και εποχές του παλαιού και σύγχρονου παραδοσιακού και έντεχνου ρεπερτορίου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέτου εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του σε όλους όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, υπογραμμίζοντας παράλληλα το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο εθελοντισμός στην κοινωνία ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση οικονομικών, ανθρωπιστικών κοινωνικών περιβαλλοντικών προβλημάτων αλλά και στη στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Η επόμενη εκδήλωση φέρει τον τίτλο «Κυπριακός Παραδοσιακός Γάμος» και θα παρουσιάσει στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Μουσείου «Θάλασσα» η ώρα 9.00μ.μ ο Πολιτιστικός ΄Ομιλος «Βασιλιτζιά».