Κανονικά η συναυλία του Χαρούλη στο Κούριο-Γιατί έκανε πίσω η κοινότητα.

Υποσχέσεις ότι το αίτημα της θα εξεταστεί από τον Γενικό Εισαγγελέα έλαβε η Κοινότητα Επισκοπής, αναφορικά με την είσπραξη φόρου θεάματος για τις συναυλίες στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το κοινοτικό συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα όπως αποκόψει όλους τους δρόμους που οδηγούν προς το Αρχαίο Θέατρο, την ερχόμενη Παρασκευή, την ώρα της συναυλίας του δημοφιλούς Έλληνα καλλιτέχνη Γιάννη Χαρούλη.

Η κοινότητα απαιτεί από το Υπουργείο Εσωτερικών, να εισπράττει φόρο θεάματος από τις συναυλίες που δίδονται στο Αρχαίο Θέατρο και παρά τις υποσχέσεις που έλαβε κατά καιρούς αυτό δεν έγινε ποτέ.

Για αυτό το λόγο έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση, ωστόσο μετά από σημερινή επιστολή του Υπουργείου Εσωτερικών, κινήθηκαν οι αναλογες διαδικασίες και σήμερα διαβιβάστηκε το αίτημα της κοινότητας για νομοτεχνικό έλεγχο από τη Νομική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Επισκοπής, το κοινοτικό συμβούλιο θα προχωρήσει σε αναστολή των εξαγγελθέντων μέτρων για τρεις εβδομάδες, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στις αρμόδιες υπηρεσίες για να ικανοποιήσουν το σχετικό αίτημα.