Οι Πασχαλινές Εκδηλώσεις αποτελούν τον μακροβιότερο θεσμό εκδηλώσεων της Γεροσκήπου.

Ο Δήμος Γεροσκήπου, σε συνεργασία με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης μας, διοργάνωσε και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα για να γιορτάσει το Πάσχα μαζί με τους δημότες του, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Οι Πασχαλινές Εκδηλώσεις αποτελούν ως γνωστόν τον μακροβιότερο θεσμό εκδηλώσεων της Γεροσκήπου.

Καθεχρονικά, ο Δήμος, σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα, παρουσιάζει το πιο πλούσιο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα πασχαλινών εκδηλώσεων, τουλάχιστον στην επαρχία Πάφου.

Οι εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν από τις 26 μέχρι τις 30 Απριλίου 2019, κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων των δημοτών της Γεροσκήπου μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές.

Περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, Πασχαλινά Παιχνίδια στην Πλατεία Γεροσκήπου και στο γήπεδο mini-pitch Κολώνης, Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα, με τη συμμετοχή δημοτικών χορωδιών και των πολιτιστικών σωματείων της Γεροσκήπου, Survivor Games, Ποδοσφαιρικό Τουρνουά 7-A-Side και Πασχαλινή Συναυλία με το μουσικό σχήμα «Αιγαιοπελαγίτικα» και τον Αλέξανδρο Αλεξάνδρου, σε μουσική επιμέλεια Άριστου Μοσχοβάκη.

Οι φετινές εκδηλώσεις ξεχώρισαν τόσο για την αθρόα προσέλευση του κόσμου σε αυτές όσο και για τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού παιδιών και νέων στα παιχνίδια και τους διαγωνισμούς.

Ο Δήμος Γεροσκήπου θα συνεχίσει και στο μέλλον να στηρίζει και να ενισχύει τις Πασχαλινές Εκδηλώσεις, γιατί η διοργάνωσή τους αποτελεί ανάγκη της ίδιας της κοινωνίας μας.