ΚΛΙΚ και έκλεισες τις διακοπές σου με την Louis Hotels στην Έκθεση Ταξίδι 3-5 Μαΐου 2019!

Αμέτρητες επιλογές διαμονής, πακέτα προσφορών, και άλλες πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει η Louis Hotels στην φετινή Έκθεση Ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 μέχρι τις 5 Μαΐου στο χώρο της κρατικής έκθεσης.

Στο εντυπωσιακό περίπτερο που θα στεγάζει την ομάδα της Louis Hotels οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορηθούν για πακέτα διακοπών και να οργανώσουν τις διακοπές τους έγκαιρα για το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε Κύπρο και Ελλάδα και ειδικότερα για τις δύο νέες προσθήκες στην συλλογή της αλυσίδας, το Louis Ivi Mare στην Πάφο, και το αρχοντικό Polis 1907 στην Πόλη Χρυσοχούς.

Oι φετινές προσφορές θα δελεάσουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή, αφού με κάθε απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα της Louis Hotels louishotels.com, θα δίνονται μεγάλες εκπτώσεις, δωρεάν διανυκτερεύσεις, δωρεάν διαμονές για παιδιά και οφέλη στο πρόγραμμα επιβράβευσης της Louis Hotels, My LH points.

Η Έκθεση Ταξίδι έχει θεσμοθετηθεί εδώ και αρκετά χρόνια από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, με σκοπό την πληροφόρηση και ενημέρωση των χιλιάδων επισκεπτών-ταξιδιωτών που επιθυμούν να περάσουν τις διακοπές τους στην Κύπρο ή το εξωτερικό.

Η Louis Hotels, πιστή στην ποιότητα και στην παροχή εκλεκτών υπηρεσιών στο κοινό, είναι ακόμη ένα καλοκαίρι έτοιμη να ικανοποιήσει ντόπιους και ξένους τουρίστες με όλα τα γούστα, για κάθε τύπο διακοπών.

Με την Louis Hotels οργανώστε τις διακοπές σας νωρίς, μόνο με ένα κλικ στο louishotels.com ή μια επίσκεψη στην κρατική έκθεση στο περίπτερο της εταιρείας.

Σχετικά με τη Louis Hotels Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 25 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.