Μ. Ιωάννου: Η διαφήμιση και η επικοινωνία δεν είναι απλά μία ιδέα.

Την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας να προβάλουν τη δουλειά τους σε όλο της το έυρος, καθώς και τη δυνατότητα σε συνεργάτες, πελάτες και άλλα κοινά, όπως πανεπιστημιακές και ακαδημαϊκές κοινότητες, κρατικούς και δημόσιους φορείς, να δουν μέχρι που μπορεί να φτάσει η επικοινωνία στην Κύπρο, αναμένεται να δώσουν τα CAROB Awards.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφήμισης–Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), Μάριος Ιωάννου, διαχρονικά η διοργάνωση ενός φεστιβάλ διαφήμισης αποτελούσε στόχο, προσθέτοντας ότι οποιοσδήποτε θεσμός προβάλλει και αναγνωρίζει έργο που επιτελείται σε οποιοδήποτε κλάδο ταυτόχρονα αναβαθμίζει τον κλάδο αυτό.

Παράλληλα, εξήγησε ότι η διαφήμιση και η επικοινωνία είναι απλά μία ιδέα, καθώς η διαφήμιση ξεκινά πολύ πιο πριν και ολοκληρώνεται πολύ πιο μετά από το στάδιο της ιδέας.

«Ξεκινά από έναν πελάτη που έχει μία σωστή στρατηγική, συνεχίζεται με επιστημονική ανάλυση και δημιουργικότητα από ομάδες ανθρώπων που έχουν μεράκι για αυτό που κάνουν και προσφέρουν δεξιότητες από πολύ διαφορετικά backgrounds και ολοκληρώνεται από συνεργάτες που μπορούν να εκτελέσουν άρτια την ιδέα», σημείωσε σχετικά ο κ. Ιωάννου.