Θανατηφόρο Λεμεσός.

Χειροπέδες στον 60χρονο οδηγό του οχήματος Την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού άφησε χθες βράδυ ο 24χρονος διανομέας φαγητού Χρίστος Αρτεμίου, όταν η πορεία της μοτοσικλέτας του ανακόπηκε από όχημα που οδηγούσε 60χρονος, στην οδό Αγίας Φυλάξεως στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, ενώ 61χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Αγίας Φυλάξεως, φθάνοντας στη συμβολή με την οδό Κρήτης, επιχείρησε στροφή δεξιά σύμφωνα με την πορεία του, για να εισέλθει στην οδό, με αποτέλεσμα κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, να συγκρουστεί με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο άτυχος Αρτεμίου.

Από τη σύγκρουση, ο 24χρονος τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Στον 61χρονο οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την οδική σύγκρουση, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρνητική ένδειξη.

Σημειώνεται ότι, στη σκηνή εντοπίστηκε προστατευτικό κράνος και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο ο Αρτεμίου το έφερε κανονικά.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.