Σε εγκεφαλική αιμορραγία ο θάνατος της 48χρονης Αλίνας.

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της άτυχης 48χρονης Αλίνας Λοίζου, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών, που απεβίωσε την Τρίτη το απόγευμα, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που έλαβε από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος της 48χρονης οφείλεται σε εγκεφαλική αιμορραγία συνέπεια ρήξης ανευρύσματος εγκεφάλου, ενώ λήφθηκαν δείγματα και για επιστημονικές εξετάσεις.

Την νεκροτομή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους, στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού εκ μέρους της οικογένειας.

Η οικογένεια της 48χρονης, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, αναμένεται να προχωρήσει σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

H άτυχη 48χρονη είχε μεταφερθεί από το σύζυγο της το μεσημέρι της Τρίτης στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, καθώς ένιωθε αδιαθεσία, για να λάβει λίγο αργότερα εξιτήριο και να επιστρέψει στην οικία της, αφότου προηγουμένως της χορηγήθηκε ένεση.

Ωστόσο, περίπου πέντε ώρες μετά, η άτυχη 48χρονη εντοπίστηκε από την κόρη της αναίσθητη στο κρεβάτι της και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, η 48χρονη απεβίωσε και γύρω στις 7 και 30 το απόγευμα πιστοποιήθηκε ο θάνατος της.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η 48χρονη δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, ενώ διερευνάται υπόθεση αιφνίδιου θανάτου.