Προϊόντα Sainsbury’s στις υπεραγορές Παπαντωνίου.

Την επίσημη συνεργασίας τους με τον βρετανικό κολοσσό του λιανικού εμπορίου, Sainsbury’s ανακοίνωσαν και επίσημα οι υπεραγορές Παπαντωνίου.

Οι υπεραγορές θα διαθέτουν τα προϊόντα με τη γνωστή επωνυμία από το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η παρουσίαση έγινε στη Λευκωσία από τον Μanaging Director Πάμπο Παπαντωνίου, ο οποίος είχε δίπλα του τον εκπρόσωπο των υπεραγορών Sainbury’s, Michael Luck.

Ο κ. Παπαντωνίου παρουσίασε επίσης και την νέα ομάδα των υπεραγορών Ανδρέα, Έλενα, Ελίσσα και Άντρια Παπαντωνίου με τον καθένα να έχει ξεχωριστή ευθύνη ανά τομέα λειτουργίας.

«Βρισκόμαστε εδώ για να ανακοινώσουμε επίσημα την στρατηγική συνεργασία των υπεραγορών Παπαντωνίου και της διεθνούς φήμης βρετανικής εταιρείας Sainsbury’s.

H συγκεκριμένη συνεργασία, αφορά την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων Sainsbury’s στις υπεραγορές Παπαντωνίου» ανέφερε ο κ. Παπαντωνίου.

Τόνισε επίσης πως η ταύτιση σε θέματα αρχών, ηθικής και οράματος των δύο αποτέλεσε τον κύριο πυλώνα αυτής της συνεργασίας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαντωνίου, η εταιρεία Sainbury’s έχει 150 χρόνια παρουσίας στον χώρο του λιανικού εμπορίου, με πάνω από 600 υπεραγορές στην βρετανική αγορά και έχει ετήσιο τζίρο που ξεπερνά τα 30 δις εκατ. στερλίνες.

«Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή των υπεραγορών μας από την εταιρεία Sainbury’s στα πρώτα βήματα της εκτός των συνόρων της Βρετανίας», σημείωσε ο κ. Παπαντωνίου και επιφυλάχθηκε γι' άλλες ευχάριστες ανακοινώσεις στο μέλλον.

Από πλευράς του ο Michael Luck, ανέφερε ότι η επιχείρηση ξεκίνησε πριν από 150 χρόνια και σήμερα είναι στη 2η θέση των λιανικών πωλήσεων.

«Έχουμε μια μακρά ιστορία να παράγουμε ποιοτικά προϊόντα.

Έχουμε πάνω από 12.000 προϊόντα.

Μπορεί να μας πήρε 150 χρόνια αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε εδώ».

Ο Ανδρέας Παπαντωνίου με τη σειρά του ανέφερε ότι «η επιλογή των προϊόντων Sainbury’s έχει πραγματοποιηθεί κατόπιν ενδελεχούς μελέτης και έρευνας μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων έχοντας ως αυστηρό κριτήριο τις ανάγκες αλλά και του υψηλού επιπέδου προσδοκίες καταναλωτικού κοινού».

Τα προϊόντα Sainbury’s που θα προσφέρονται από τις υπεραγορές Παπαντωνίου θα είναι τρόφιμα, ποτά, καλλυντικά, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριστικών, τροφές και προϊόντα κατοικίδιων.