Έκθεση «Φωτογραφίες.

Το «Σπίτι της Κύπρου» φιλοξενεί την έκθεση «Φωτογραφίες – Ντοκουμέντα από την πρόσφατη Ιστορία της Κύπρου» του Άδωνι Χριστοφόρου, από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών – Εγκαίνια στις 31 Ιανουαρίου.

Το «Σπίτι της Κύπρου», το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Φωτογραφικός Όμιλος Δήμου Στροβόλου, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης «Φωτογραφίες – Ντοκουμέντα από την πρόσφατη Ιστορία της Κύπρου», του Άδωνι Χριστόφορου.

Τα εγκαίνια θα τελεστούν την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ., στο «Σπίτι της Κύπρου», στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα Κυριάκος Κενεβέζος, η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών Σόφη Μιχαηλίδου και η Πρόεδρος του Φωτογραφικού Ομίλου Δήμου Στρόβολου Λένια Ορφανίδου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα γίνει παρουσίαση των τριών, πρώτων εκδόσεων «Φωτογραφικά Τετράδια», των Άδωνι Χριστοφόρου, Πολύδωρου Κωνσταντινίδη και Φάνη Παρπαΐρη.

Τις εκδόσεις θα παρουσιάσει η Αντωνία Σωκράτους Πεδόνε, Λειτουργός Τύπου Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Την έκθεση επιμελείται ο Χρίστος Αβρααμίδης.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή από 1 έως 8 Φεβρουαρίου 2019, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη 10:00 – 18:00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 – 15:00.

Το «Σπίτι της Κύπρου» στεγάζεται στην Ξενοφώντος 2Α , στην Αθήνα, τηλέφωνο επικοινωνίας +210 3734934.