Σταματούν τα έργα για την παιδική εξοχή

Δεν θα συνεχιστούν εντος του 2013 τα έργα για την ολοκλήρωση της παιδικής εξοχής κτήματος στην περιοχή της μονής Παναγίας Χρυσορογιατισης λόγο έλλειψης χρημάτων.

Την απόφαση έλαβε στη τελευταία της συνεδρία η διοικούσα επιτροπή της παιδικής εξοχής .

Το μέλος της Βάσος Δημητρίου εξέφρασε λύπη για την απόφαση τονίζοντας ότι παραμένει απλήρωτη εκτελεσθείσα εργασία προς τον εργολάβο του έργου ο οποίος προειδοποιεί με την λήψη μέτρων.

Ο Βάσος Δημητρίου σημείωσε ότι οφείλονται στο εργολάβο 11 χιλιάδες ευρώ και στο ταμείο υπάρχουν μόνο τρεις χιλιάδες ενώ αν δεν συνεχιστούν τα έργα και δεν τοποθετηθούν τουλάχιστον τα κεραμίδια υπάρχει το ενδεχόμενο η οικοδομή να υποστεί ζημιές τον χειμώνα.

Με ένα ποσό 30 χιλιάδων ευρώ θα μπορούσαν να εξοφληθούν τα ποσά που οφείλονται και να γίνουν οι εργασίες που χρειάζονται για να μην υποστεί ζημιά το έργο όπως είπε.

Η διοικούσα επιτροπή θα ζητήσει οικονομική αρωγή από την Αρχιεπισκοπή αλλά και από την μητρόπολη Πάφου. Ο Βάσος Δημητρίου άφησε να νοηθεί ότι ο μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος δεν έχει συγχωρέσει το δημοτικό συμβούλιο Πάφου για την απόφαση του να απορρίψει το αίτημα της ιεράς μητρόπολης Πάφου για ανέγερση ναού στον δημόσιο κήπο.

Είναι ενδεικτικό κατέληξε ότι δεν παρεστει ούτε σε μια συνεδρία της επιτροπής στην οποία συμμετέχει.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ