Η ΕΤΑΠ για το 2019.

 Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου μέσα στα πλαίσια του σχεδίου δράσης της για το 2019, υλοποιεί από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο σωρεία προωθητικών ενεργειών σε σημαντικές χώρες που αποτελούν πηγές τουρισμού για την Κύπρο.

Ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρει ότι το πρόγραμμα προώθησης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συμμετοχή σε οκτώ και πλέον διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, Γερμανία, Ισραήλ και αλλού, διοργάνωση και συμμετοχή σε εργαστήρια και παρουσιάσεις στο εξωτερικό, φιλοξενία δεκάδων τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων από διάφορες χώρες, αναβάθμιση του ηλεκτρονικού οδηγού της Πάφου στην Γερμανική και Γαλλική γλώσσα, επανέκδοση των θεματικών χαρτών και έντυπου προωθητικού υλικού και άλλες ενέργειες.

« Η ΕΤΑΠ Πάφου», καταλήγει η ανακοίνωση, «δίδει και φέτος ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση του αθλητικού και πολιτιστικού τουρισμού, του τουρισμού υπαίθρου και δραστηριοτήτων υγρού στοιχείου.

Ο στρατηγικός στόχος της επαρχίας παραμένει η επέκταση της τουριστικής περιόδου και η προσέλκυση τουρισμού υψηλότερης εισοδηματικής τάξης σε ολόχρονη βάση».