Πολιτιστική αντζέντα.

Πολιτιστική ατζέντα Σαββάτου.

Σε απευθείας σύνδεση με το metropolitan opera το θέατρο Ριάλτο προβάλλει το Σάββατο στις 7.55 το βράδυ την όπερα Adriana Lecouvreur, που αναφέρεται στην ζωή της μεγάλης ηθοποιού του 18ου αιώνα.

Μουσική παράσταση 2 καλλιτεχνών των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών το Σάββατο και ωρα 8.30 το βράδυ.

Το έργο ΣΥΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ του Εντμόν Ροστάν ανεβαζει το Σάββατο στις 8.30 το βράδυ το Θέατρο ΘΟΚ στην Κεντρική Σκηνή, Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης.

Συναυλία Μουσικής Δωματίου με Φλάουτο, Όμποε και Πιάνο δίνεται το Σάββατο και ώρα 8.30 το βράδυ στον Πολιτιστικό Χώρο Τεχνόπολις Πάφου.

Το αγαπημένο παραμύθι το κοριτσάκι με τα σπίρτα που έχει στο επίκεντρό του ένα φτωχό κορίτσι που μια παραμονή Πρωτοχρονιάς προσπαθεί να πουλήσει σπίρτα στους περαστικούς για να βοηθήσει την οικογένεια της ανεβαίνει το Σάββατο και ώρα 5 το απόγευμα από το ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟ στη Λευκωσία .

Οι παραστάσεις συνεχίζονται και την Κυριακή στις 11.00 το πρωί.

Ο τυχερός στρατιώτης μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους ανεβαίνει το Σάββατο στο μαρκίδειο θέατρο της πάφου και ώρα 3 και την Κυριακή στις 10.30 το πρωί στην κεντρικη σκηνή του ΘΟΚ στη Λευκωσία.

Το θεατρικό έργο Ο ήχός του οπλου της λούλλας αναγνωστάκη παρουσιάζεται το Σάββατο στις 8.30 το βραδυ από τη νέα σκηνή του ΘΟΚ στη Λευκωσία.

«Το δραματικό δυναμικό του θεατρικού έργου «Ο Δον Ζουάν» του Μολιέρου ανεβάζει το θέατρο ένα στη Λευκωσία το Σάββατο και ώρα 8.30 το βράδυ .

Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Πάφου, διοργανώνει το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιττας του, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 4.00μμ στο ξενοδοχείο «Annabelle» στην Κάτω Πάφο. 

Πολιτιστική ατζέντα Κυριακής.

Μουσική παράσταση 2 καλλιτεχνών των Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών την Κυριακή και ωρα 7.30 το βράδυ.

Το έργο ΣΥΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ του Εντμόν Ροστάν ανεβαζει την Κυριακή στις 6.00 το απόγευμα το Θέατρο ΘΟΚ στην Κεντρική Σκηνή, Αίθουσα Εύης Γαβριηλίδης.

Σειρά παρουσιάσεων μουσικών θεμάτων με τίτλο MΟΝΟΦΩΝΙΕΣ παρουσιάζεται την Κυριακή και ώρα 5.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Χώρο Τεχνόπολις Πάφου.

«Το δραματικό δυναμικό του θεατρικού έργου «Ο Δον Ζουάν» του Μολιέρου ανεβάζει το θέατρο ένα στη Λευκωσία την Κυριακή και ώρα 7.00 το βράδυ.

Μια μοναδική εμπειρία υπόσχονται να χαρίσουν οι Βανέσα Μεγαλέμου (φωνή) και τον Ανδρέας Μιχαλόπουλος (πιάνο) με ρετρό μελωδίες στα γαλλικά, αγγλικά και ελληνικά με στοιχεία τζαζ την Κυριακή και ώρα 6.00 το απόγευμα στην λεωφόρο Αγίου Γεωργίου Πέγειας στο χώρο Darcy’s.

Μία συναρπαστική παράσταση στην οποία τέσσερις ιστορίες συνυφαίνονται σε ένα μύθο: μία κωμωδία με παντομίμα και λόγο για οκτώ ζώα και μια βασίλισσα, δεξιοτεχνικά δοσμένη με αποσπάσματα στα Αγγλικά και τα Ελληνικά, με κίνηση και δραματουργία που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους ανεβαίνει την Κυριακή και ώρα 11 το πρωί στο θέατρο ριάλτο της Λεμεσού.

Από την Παιδική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου ανεβαίνει το Παιδικό Μιούζικαλ “Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ” για μικρούς αλλά και για μεγάλους θεατές την Κυριακή και ώρα 10.30 το πρωί στην Αγλατζιά