“Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε”.

Με το σύνθημα “Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε” οι δημότες Γεροσκήπου ετοιμάζονται για το μεγάλο συλλαλητήριο της 16ης Ιανουαρίου.

Ποικίλες είναι οι αντιδράσεις στο Δήμο Γεροσκήπου σχετικά με την μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για ενοποίηση του Δήμου Γεροσκήπου με τον Δήμο Πάφου.

Μάλιστα, οι αντιδράσεις αυτές αναμένεται να κορυφωθούν στον πανδημοτικό συλλαλητήριο, το οποίος έχει προγραμματιστεί για την 16η Ιανουαρίου με σύσσωμους τους δημότες να διεκδικούν την αυτονομία του Δήμου τους.

Για αυτό το λόγο, η Ομάδα Πρωτοβουλίας για Διάσωση του Δήμου Γεροσκήπου έχει οργανωθεί σε μεγάλο βαθμό, ενημερώνοντας με κάθε μέσο που έχουν στα χέρια τους, τους δημότες σχετικά με την οργανωμένη αυτή κίνηση.

Τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας, προκειμένου να σώσουν την αυτονομία του Δήμου Γεροσκήπου, έχουν αρχίσει εκστρατεία από σπίτι σε σπίτι προς ενημέρωση σχετικά με το προγραμματιζόμενο συλλαλητήριο, αλλά και για τις υπόλοιπες ενέργειες στις οποίες αναμένεται να προβούν όταν και εφόσον υπάρξει μια τέτοια επίσημη απόφαση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ομάδα Πρωτοβουλίας για την Διάσωση του Δήμου Γεροσκήπου εξέδωσε ενημερωτικό φυλλάδιο επισημαίνοντας τους λόγους για τους οποίους ο Δήμος Γεροσκήπου δεν πρέπει να “χαθεί” και να ενοποιηθεί με τον Δήμο Πάφου.

Στο πλευρό της Ομάδας Πρωτοβουλίας βρίσκεται και το Δημοτικό Συμβούλιο, με το Δήμαρχο Γεροσκήπου, Μιχάλη Παυλίδη, να έχει ήδη πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί τους, αναφέροντας, μάλιστα, πως στέκεται δίπλα τους, καλώντας όλους τους δημότες να δώσουν το παρών τους στο μεγάλο συλλαλητήριο.

Μάλιστα, τόσο η ομάδα Πρωτοβουλίας, όσο και ο Δήμος Γεροσκήπου καλεί τους δημότες στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα, μέσω του συλλαλητηρίου, προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων εν όψει της συζήτησης για μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υπενθυμίζουμε ότι συλλαλητήριο κατά της κατάργησης του Δήμου Γεροσκήπου πραγματοποιούν στις 16 Ιανουαρίου στις 18.30 οι δημότες στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Γεροσκήπου δείχνοντας έτσι την αντίθεση τους με την μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.