Εκπαιδευτική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την σωστή επιλογή ομάδας προσανατολισμού.

‘’Γιατί η σωστή επιλογή ομάδας μαθημάτων προσανατολισμού στην 1η λυκείου είναι καθοριστική για την επιλογή κατεύθυνσης στην 2α και 3η τάξη για τις μετέπειτα σπουδές και επαγγελματική αποκατάσταση των νέων.’’

Η ραδιοφωνική εκπομπή ‘’ Εκπαίδευση Τώρα ‘’ σας προσκαλεί στην ανοικτή για το κοινό εκπαιδευτική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την σωστή επιλογή ομάδας προσανατολισμού .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την τετάρτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΣΕΚ Πάφου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει :

Χαιρετισμοί από τον Διευθυντή Ράδιο Πάφος Παγκύπρια Φώτη Νικολαΐδη και από τον Γενικό Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας κ. Λούη Κυπριανό Εισήγηση από τον συντονιστή της εκπομπής Χρύσανθο Σαββίδη Συζήτηση σε πάνελ με την συμμετοχή του Γενικού διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας κ. Λούη Κυπριανό και των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών οργανώσεων Πάφου κ. Στέλλας Πετράκη ( ΟΕΛΜΕΚ ).

Σωκράτη Σωκράτους ( ΟΛΤΕΚ ) , Δημήτρη Σφικτού (ΜΙΕΚ ) και Νίκου Μαυρονικόλα ( ομοσποδίας Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης Πάφου).

Συντονίζει ο Χρύσανθος Σαββίδης Ανοικτή συζήτηση με τη συμμετοχή του κοινού μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό. Διοργανωτής :

Ράδιο Πάφος Παγκύπρια Υποστηρικτές :

Ττο Εκπαιδευτικό κέντρο Σαββίδης , ΟΕΛΜΕΚ , Σύνδεσμοι Γονέων , ΟΛΤΕΚ και ΜΙΕΚ Χορηγοί :

ΣΕΚ Πάφου και φούρνοι Παπαντωνίου.