Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ “Choral Crossroads 2018”.

Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ “Choral Crossroads 2018” στη Λεμεσό από 30 Νοεμβρίου μέχρι 2 Δεκεμβρίου 2018.

Μετά από την επιτυχία των δύο προηγούμενων φεστιβάλ Χορωδιακά Σταυροδρόμια “Choral Crossroads 2011” και “Choral Crossroads 2013”, η Πολιτιστική Κίνηση Λεμεσού ΕΠΙΛΟΓΗ με χαρά ανακοινώνει τη διοργάνωση της διεθνούς χορωδιακής συνάντησης “Choral Crossroads 2018”.

 Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 29 Νοεμβρίου και 3 Δεκεμβρίου 2018 στη Λεμεσό, και θα παρουσιάσει χορωδίες από την Κύπρο, καθώς και άλλες Ευρωπαϊκές και Αραβικές χώρες.

Η Χορωδία Πολιτιστικού Ομίλου “ΕΡΜΗΣ” Αραδίππου και η Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου Μόρφου, μαζί με χορωδίες από Αυστρία, Ιορδανία, Λίβανο και Ουγγαρία θα ενωθούν με τα χορωδιακά τμήματα της Πολιτιστικής Κίνησης Λεμεσού Επιλογή σε μια χορωδιακή γιορτή αφιερωμένη στον Ευρω-Αραβικό και δια-Μεσογειακό διάλογο, στη φιλία, τη συνεργασία και την Ειρήνη.

Το φεστιβάλ “Choral Crossaroads 2018”τελεί υπό την αιγίδα του έντιμου Δημάρχου Λεμεσού, Κου Νίκου Νικολαΐδη, και επιχορηγείται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.

Το φεστιβάλ έχει επιλεγεί για να λάβει το λογότυπο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς και να συμπεριληφθεί στο Πρόγραμμα της Κύπρου.