Λεβίνσκι : πώς την φλέρταρε ο Κλίντον μέχρι τον διαβόητο πλέον λεκέ στο μπλε φόρεμά της.

Η 45χρονη σήμερα Μόνικα Λεβίνσκι, έχει εδώ και δύο δεκατίες παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις αλλά σπάνια μιλά για τη σχέση της με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Μπιλ Κλίντον.

Αυτό όμως αλλάζει, με τη σειρά ντοκιμαντέρ του A&E "The Clinton Affair", στο οποίο η Λεβίνσκι συζητά από το πώς την φλέρταρε ο Κλίντον μέχρι τον διαβόητο πλέον λεκέ στο μπλε φόρεμά της.

Σε ένα από τα επεισόδια, το οποίο είδε πρώτη η εφημερίδα New York Post, η 45χρονη αναφέρει ότι δεν ήξερε καν ότι το φόρεμά της ήταν λερωμένο και μάλιστα κάποια στιγμή νόμιζε ότι είχε λερωθεί με σάλτσα από σπανάκι.

Αποκάλυψε ότι κλήθηκε στον Λευκό Οίκο, με την υπόσχεση ενός δώρου και όταν μπήκε στο Οβάλ Γραφείο με τον Αμερικανό πρόεδρο και τη γραμματέα του, εκείνη γρήγορα έφυγε.

Σύμφωνα με την Λεβίνσκι, η γραμματέας μπήκε μαζί τους, μόνο και μόνο για να μην τους δουν μόνους.

Μετά από μερικά κοπλιμέντα και κάποια δώρα από την πλευρά του Κλίντον, οι δυό τους πήγαν στην τουαλέτα, όπου και δόθηκε η... συνέχεια.

Όπως αποκαλύπτει η Λεβίνσκι, υπήρξαν και άλλες φορές που οι δυό τους είχαν πιο στενές σχέσεις, αλλά ο Κλίντον πάντα σταματούσε.

Εκείνη τη μέρα όμως η νεαρή ειδικευόμενη του είπε ότι ήθελε να κάνουν το επόμενο βήμα, όπερ και εγένετο.

Η Λεβίνσκι παραδέχτηκε πως κατάλαβε έπειτα από μήνες (και συγκεκριμένα την Ημέρα των Ευχαριστιών όταν πήγε να το φορέσει) πως ο Μπιλ Κλίντον είχε αφήσει έναν λεκέ στο φόρεμά της.