Έκθεση Καριέρας “Ναυτιλία.

Ένας ωκεανός επαγγελματικών επιλογών” Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, 2018.

Μέσα στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, με τη συμμετοχή εταιρειών-Μελών του και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων διοργανώνει για πρώτη χρονιά, την Έκθεση Καριέρας, “Ναυτιλία - Ένας ωκεανός επαγγελματικών επιλογών”, την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Ευαγόρα Λανίτη, στη Λεμεσό.

Η πρώτη Ναυτιλιακή Έκθεση Καριέρας αποτελεί μέρος της συνεχούς και ευρύτερης προσπάθειας του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου για την ενημέρωση της νεολαίας της Κύπρου, ως προς τα οφέλη της Ναυτιλίας στην Κυπριακή οικονομία και τις προοπτικές καριέρας στη Ναυτιλιακή Βιομηχανία, με σκοπό την προσέλκυση νέων Κύπριων στα ναυτιλιακά επαγγέλματα διασφαλίζοντας έτσι τη βιώσιμη στελέχωση και ανάπτυξη της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, πέραν των περιπτέρων που θα στελεχώνονται από αριθμό εταιρειών-Μελών του Επιμελητηρίου και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων όπου θα δίνονται συμβουλές στους ενδιαφερόμενους, θα υπάρχουν τρεις παρόμοιες γενικές παρουσιάσεις από επαγγελματίες του χώρου, όπου θα ενημερώνουν το κοινό για τις επαγγελματικές επιλογές στον τομέα της Ναυτιλίας.

Η εκδήλωση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για νέους, φοιτητές, μαθητές και το ευρύ κοινό οι οποίοι ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια καριέρα στο χώρο της Ναυτιλίας ώστε να ενημερωθούν από ειδικούς σε όλους τους τομείς της Ναυτιλίας και να δουν τη Ναυτιλία μέσα από τη ματιά των επαγγελματιών του χώρου.

(Παρουσίαση αναλυτικού προγράμματος πιο κάτω).

Η Έκθεση Καριέρας, η οποία θα είναι ανοιχτή για το κοινό, θα λειτουργήσει μεταξύ των ωρών 10πμ και 5:30μμ.

Η Έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Ναυτιλίας και Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, στην οποία έχει προσκληθεί να τιμήσει με την παρουσία της η Υφυπουργός Ναυτιλίας κ. Νατάσα Πηλείδου και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης.