Νέα Smart site από την ΕΤΑΠ Πάφου.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες αναβάθμισης και προώθησης της επαρχίας ως τουριστικός τουρισμός, μόλις πρόσφατα λάνσαρε την νέα τουριστική ιστοσελίδα.

Με μια φρέσκια προσέγγιση στον σχεδιασμό, φιλικότατη στην περιήγηση, με πλούσιο πληροφοριακό υλικό αλλά και με χρήση της τελευταίας τεχνολογίας, η παρουσίαση της Τουριστικής Πάφου έχει πλέον αναβαθμιστεί αισθητά.

Η ιστοσελίδα παρόλο που από σήμερα είναι ζωντανή στο διαδίκτυο στην Αγγλική γλώσσα, θα τυγχάνει συνεχούς προσαρμογής και αναβάθμισης για να συνάδει με τους στόχους της ΕΤΑΠ αλλά και της μεταβαλλόμενης βιομηχανίας του Τουρισμού.

Αυτή είναι και η έννοια της “SMART” ιστοσελίδας όπου παρέχεται ευελιξία για συνεχή αναβάθμιση, ευκολία στην προσαρμογή περιεχομένων, ικανοποίηση των επισκεπτών, μετρίσιμα αποτελέσματα κ.α.

Αναμένεται ότι η επίσημη ιστοσελίδα της Τουριστικής Πάφου στην επόμενη φάση θα αναβαθμιστεί και σε άλλες γλώσσες όπως Ελληνικά, Ρωσικά, Γερμανικά, Γαλλικά κ.α, θα ενσωματώσει επιπρόσθετη τεχνολογία πλοήγησης για τρισδιάστατη εικονική εμπειρία ενώ στους επόμενους μήνες αναμένεται να ενισχυθεί περαιτέρω και ως πλατφόρμα προς τους επαγγελματίες.

H ΕΤΑΠ Πάφου, δραττόμενη της ευκαιρίας, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία Air Balloon Digital Studio και όσους εργάστηκαν για την επιτυχή δημιουργία της ιστοσελίδας.