Μήνας διακοπών.

Ο Αύγουστος είναι μήνας διακοπών και οι Κυπριανού -Αβέρωφ ετοίμασαν βαλίτσες… το ίδιο και ο Προέδρος της Δημοκρατίας Αν και οι εξελίξεις τρέχουν ασταμάτητα, οι πολιτικοί αρχηγοί των δυο μεγάλων κομμάτων όπως και ο Προέδρος της Δημοκρατίας ετοιμάζονται για μια μικρή ανάπαυλα από τις υποχρεώσεις και το απαιτητικό τους πρόγραμμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή, το πρόγραμμα ήδη βγήκε και οι πολιτικοί θα φορτώσουν μπαταρίες για να μας έρθουν δριμύτεροι από Σεπτέμβρη.

Ο Προέδρος της Δημοκρατίας μετά το προγραμματισμένο ταξίδι στις Σεϋχέλλες σε θέρετρο φιλικού προσώπου, αναμένεται να προτιμήσει την εξοχική του κατοικία στο Τρόοδος για να κλείσει τις διακοπές του τις μέρες του δεκαπενταύγουστου.

Εκεί μάλιστα θα υποδεχθεί το Υπουργικό Συμβούλιο όπως είθισται τα τελευταία χρόνια. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου μετά το ταξίδι του (μετά της συζύγου του) στην Αυστραλία, αναμένεται να περάσει τις διακοπεί του δεκαπενταύγουστου στο σπίτι τους, την Αργάκα όπως κάνει κάθε χρόνο.

Ο Άντρος Κυπριανού έχει στην κατοχή του το γνωστό σε όλους μας εξοχικό κατάλυμα στις Αρόδες και εκεί αναμένεται να ξεκουραστεί τις ημέρες του δεκαπενταύγουστου με την συνοδεία της οικογένειας του.

Άγνωστο παραμένει το που θα παραθερίσει ο Νίκολας Παπαδόπουλος και ο Μαρίνος Σιζόπουλος που κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά.