Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου συνεχάρη ομάδα πολιτών.

Η Δημοτική Ομάδα του ΑΚΕΛ στο Δήμο Πάφου συνεχάρη την ομάδα πολιτών για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν για «παρουσίαση της νέας ταυτότητας της παλιάς πόλης» της Πάφου.

Η ενέργεια αυτή , αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ αποσκοπούσε στην ευαισθητοποίηση και την συμμετοχή των οργανωμένων συνόλων της πόλης προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της πολιτιστικής δράσης αλλά και της εμπορικότητας και της υγιούς επιχειρηματικότητας στο εμπορικό κέντρο της Πάφου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, το συντομότερο, αναφέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΑΚΕΛ θα πρέπει να ασχοληθεί σε ειδική συνεδρία με το συγκεκριμένο ζήτημα, δίνοντας έμφαση στις απόψεις αλλά και στις εισηγήσεις των επαγγελματιών πολιτών που δραστηριοποιούνται καθημερινά στον ιστορικό εμπορικό πυρήνα της πόλης.

Επίσης ως Δημοτικό Συμβούλιο θα πρέπει να εξετάσει, αναφέρουν, μέσα ενίσχυσης τέτοιου είδους πρωτοβουλιών των τόσο σε οικονομικό όσο και σε τεχνοκρατικό επίπεδο.

Άλλωστε ως Δημοτικό Συμβούλιο μοιραζόμαστε το ίδιο κοινό όραμα με τους επιχειρηματίες της περιοχής που δεν είναι άλλο από την επαναφορά της ανάπτυξης και της προόδου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ