Ο Αντώνης Αντωνίου που εξασφάλισε τις περισσότερες ψήφους.

Ο Αντώνης Αντωνίου που εξασφάλισε τις περισσότερες ψήφους από τους υποψηφίους που διεκδικούσαν τις τρεις θέσεις αντιπρόεδρων στο ΔΗΚΟ ευχαριστησε τα μελη και τα στελεχη του κομματος για την προτιμηση τους και για την πρωτια που του εδωσαν σημειωνοντας ότι το αποτελεσμα τον φορτωνει μεγαλυτερες ευθυνες να εργαστει και να ανταποκριθει στις προσδοκιες των ψηφοφορων του κομματος του.

Ο Αντωνης Αντωνιου απαντωντας σε σχετικη ερωτηση ειπε ότι το Κυπριακο θα το χειριζεται μαζι με τον προεδρο η αναπληρωτης προεδρος ενώ οι τρεις αντιπροεδροι θα αναλαβουν την εποπτεια τριων υπουργειων ο κάθε ενας με τους τομεις δραστηριοτητας που καλυπτουν.

Επεσημανε παντως ότι τοσο το κομμα του οσο και η πολιτεια ευρητερα θα πρεπει να δωσουν ιδιαιτερο βαρος στον τομεα της υγειας.

Ο Χρηστος Ορφανιδης που απετυχε να εκλεγει ανεφερε ότι τα στελεχη και τα μελη του κομματος του ενηργησαν καπως τοπικιστικα εξηγωντας ότι εχουν εκλεγει οι προερχομενοι από τις επαρχιες Λευκωσιας και Παφου απ’οπου προερχεται το 70% οσων προσηλθαν στην καλπη.

Αυτή είναι η βασικη εξηγηση , ειπε, σημειωνοντας ότι παρα την πικρια του αποτελεσματος ο ιδιος θα συνεχισει με τον ιδιο ζηλο και αποφασιστικοτητα να εργαζεται για το κομμα του και τον τοπο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ