Απευθείας δίκη.

Σε εμπρησμό αποδίδει η αστυνομία την φωτιά που εξεραγει γύρω στις 5 την αυγή σε αυτοκίνητο που ανήκει σε αρχιτέκτονα.

Το όχημα ένα μερσεντές που ήταν σταθμευμένο έξω από την κατοικία του αρχιτέκτονα υπέστη σημαντικές ζημιές τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και στην πίσω πλευρά.

Οι δράστες φαίνεται ότι περίελουσαν το όχημα με εύφλεκτη υλη και έθεσαν φωτιά.

Οι εξετάσεις της αστυνομίας σε συνεργασία με την πυροσβεστική υπηρεσία και την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία θα συνεχιστούν και με το φως της ημέρας.

Σε απευθείας δίκη ενώπιων του κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην Πάφο στο τέλος Ιουνίου παραπέμφθηκαν σήμερα τα τρία νεαρά πρόσωπα που είχαν συληφθει ως ύποπτοι για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του δημάρχου Πάφου, ανήμερα των φετινών Χριστουγέννων.

Πρόκειται για ένα 26χρονο που φέρεται να είναι το πρόσωπο που τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για καταστροφή περιουσίας με την χρήση εκρηκτικών υλών , τον οποίο και κατονόμασε άλλο πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση για σοβαρές υποθέσεις.

Ο 26χρονος συνεληφθει στην περιοχή των Κονιών και στην συνέχεια η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη ενός 20χρονου και του 30χρονου αδελφού του που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συνέργειας μετά την διάπραξη της απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες.

Ο αδελφός του 26χρονου και ο 20χρονος αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς ορους ενώ ο 26χρονος θα παραμείνει υπο κράτηση μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ενώπιων του κακουργιοδικείου Πάφου στις 29 Ιουνίου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ