Να καταστήσουν ξανά τη Γεροσκήπου πόλη της προόδου και της δημιουργίας.

Το ΑΚΕΛ Πάφου σε ανακοίνωση του καλεί τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκηπου να εργαστούν μεθοδικά, διεκδικητικά και μέσα σε πνεύμα συναίνεσης, για να καταστήσουν ξανά τη Γεροσκήπου πόλη της προόδου και της δημιουργίας.

Το ΑΚΕΛ Γεροσκήπου παρακολουθει, αναφέρεται στην ανακοίνωση με ανησυχία και προβληματισμό την πορεία του Δήμου Γεροσκήπου, ενάμιση χρόνο μετά την εκλογή του νυν Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι χειρότεροι φόβοι τους τονίζουν επιβεβαιώθηκαν αφού αυτό που χαρακτηρίζει σήμερα τον Δήμο είναι η στασιμότητα και οι κακοί χειρισμοί στην προώθηση των έργων που έχει ανάγκη η Γεροσκήπου για να μπει σε τροχιά δημιουργίας, που τόσο την έχει ανάγκη ο τόπος μας μετά από έξι και πλέον χρόνια αναπτυξιακής αδράνειας.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της αποκαρδιωτικής εικόνας του Δήμου , αναφέρεται, είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η παραλία λουομένων.

Από την άλλη, αναφέρεται, μόνο ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι ο Δήμος προχώρησε στην έναρξη κατασκευαστικών εργασιών χωρίς να εξασφαλίσει όλες τις νενομισμένες άδειες από το κράτος.

Και όλα αυτά εν μέσω της φημολογίας ότι ο εργολάβος δεν πληρώνεται κανονικά από τον Δήμο, γι’ αυτό και οι κατασκευές προχωρούν με ρυθμό χελώνας.

Και ενώ ο κόσμος ήδη άρχισε τα πρώτα του μπάνια, βαρέα μηχανήματα εργάζονται δίπλα από λουόμενους και παιδιά που παίζουν στον άμμο!

Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν , τονίζεται, ότι οι δημότες έχουν απογοητευτεί από την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο Δήμος τους και θέλουν να νιώσουν ξανά περήφανοι για την πόλη τους.

Έχουν κουραστεί , καταλήγουν, να ακούνε ότι ξεκινά ο Συνδετήριος Δρόμος, το Κέντρο Υγείας, η βελτίωση της Λεωφ. Μακαρίου, η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Κολώνη.

Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το Πάρκο στον χώρο του παλιού κοινοτικού γηπέδου είναι ανολοκλήρωτο πέντε χρόνια μετά την έναρξη των εργασιών και ότι η αξιοποίηση του «Διοικητηρίου» του ΚΕΝ είναι σε τέλμα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ