Η Λάρνακα κατάφερε να προσελκύσει διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων.

Με επιτυχία συνεχίζει το έργο της προβολής της ευρύτερης περιοχής Λάρνακας η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και προβολής Λάρνακας όπως δήλωσε η Λειτουργός Γραφείου Νανά Ασμένη.

Η κ. Ασμένη εξήγησε ότι για πρώτη φορά η Λάρνακα κατάφερε να προσελκύσει διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων που θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή κτίζοντας 3 νέες μονάδες γεγονός που θα ενισχύσει περαιτέρω την εισροή τουριστών.

Η κ. Ασμένη εξήγησε ότι η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής χρησιμοποιεί πολύ τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνει τόσο τους επαναλαμβανόμενους τουρίστες αλλά και όσους σκέφτονται να επισκεφθούν την περιοχή για όλες τις δραστηριότητες που θα μπορούν να παρακολουθήσουν ενώ ταυτόχρονα ακούει και τις προτάσεις και εισηγήσεις τους.

Καταλήγοντας η κ. Ασμένη είπε ότι οι ξενοδοχειακές μονάδες εκπαιδεύουν το προσωπικό ώστε να γνωρίζει τι προσφέρει η Λάρνακα στον κάθε επισκέπτη και αυτό γίνεται και διαδραστικά με επι τόπου επισκέψεις σε ιστορικούς χώρους και άλλα ενδιαφέροντα σημεία της επαρχίας.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ