Να παραμείνουν στις θέσεις τους όσο το δυνατόν περισσότεροι εργαζόμενοι.

Την διαβεβαίωση ότι οι εργαζόμενοι στον Συνεργατισμό δεν θα θυματοποιηθούν από την αλλαγή καθεστώτος έδωσε στην ΣΕΚ ο ΥΠΟΙΚ ο οποίος είχε συνάντηση με την ηγεσία της συντεχνίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε δηλώσεις του ο Γεν. Γραμματέας της ΣΕΚ Ανδρέας Μάτσας είπε ότι η Συντεχνία ζήτησε από τον Υπουργό να παραμείνουν στις θέσεις τους όσο το δυνατόν περισσότεροι εργαζόμενοι, ενώ όσοι θα αποχωρήσουν με τα σχέδια εθελούσιας αποχώρησης να λάβουν όλα τους τα δικαιώματα.

Ο κ. Μάτσας επεσήμανε ότι η ΣΕΚ έχει στείλει το μήνυμα ότι θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να στηρίζουμε τους εργαζόμενους και στη νέα μορφή και μετεξέλιξη που θα λάβει το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Ο ΓΓ της ΣΕΚ τόνισε παράλληλα ότι η ΣΕΚ στηρίζει τις προσπάθειες για περαιτέρω ανάκαμψη της οικονομίας και δημιουργίας συνθηκών ανάπτυξης, έτσι ώστε μέσα από αυτό το δεδομένο να μπορούμε να διεκδικούμε περισσότερα ωφελήματα για τους εργαζόμενους που εκπροσωπούμε για να μπορούμε να συμβάλουμε στην επίτευξη του στόχου της κοινωνικής συνοχής στη βάση και στο πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας της αγοράς.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ