Λήφθηκαν τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν εκ νέου για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.

Επτά σχεδόν ώρες διήρκησε η νεκροψία που διενήργησαν επί της σωρού της Πετράνα Μίλκοβα οι δύο ιατροδικαστές Χαρά Σπηλιοπούλου και Ανδρέας Μαρνερίδης.

Οι δύο ιατροδικαστές επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου στις 1 το μεσημέρι χωρίς να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Κατά τη διάρκεια της νεκροψίας λήφθηκαν τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν εκ νέου για ιστοπαθολογικές εξετάσεις ενώ τόσο οι ιατροδικαστές όσο και η Αστυνομία κρατούν το στόμα τους ερμητικά κλειστό αποφεύγοντας οποιεσδήποτε δημόσιες τοποθετήσεις.

Η Γενική Εισαγγελία προσκάλεσε την Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ στην Κύπρο ούτως ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα ως προς τα αίτια του θανάτου της 46χρονης και να στοιχειοθετηθεί με τέτοιο τρόπο το κατηγορητήριο εναντίον του 27χρονου ώστε να μην καταρρεύσει στο δικαστήριο.

Ιστοπαθολογικές εξετάσεις διεξάγονται και στο σκυλί ράτσας ροτβάιλερ το οποίο βρέθηκε νεκρό πριν από μερικές ημέρες στο χωριό Αναρίτα.

Μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων οι δύο ιατροδικαστές θα συντάξουν το πόρισμα το οποίο και θα αποστείλουν στις αρχές.

Πάντως ενοχλημένη παρουσιάζεται η αστυνομία από τις πληροφορίες που διαρρέουν στα ΜΜΕ για την υπόθεση, οι οποίες όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή δεν έχουν καμία σχέση με τα πραγματικά γεγονότα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ