Νέα τροπή φαίνεται ότι λαμβάνει η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού της 46χρονης.

Νέα τροπή φαίνεται ότι λαμβάνει η υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού της 46χρονης από τη Βουλγαρία αφού μετά από πληροφορίες που δόθηκαν στην Αστυνομία ενδέχεται ο θάνατος της άτυχης Μιλκόλοβα να προκλήθηκε από δάγκωμα σκύλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπήρξαν πληροφορίες ότι στη συγκεκριμένη περιοχή κυκλοφορούν αδέσποτοι σκύλοι ενώ σε συγκεκριμένο υποστατικό εντοπίστηκαν σκύλοι ράτσας ροτβάιλερ.

Από την ώρα πάντως που ήρθε στη δημοσιότητα αυτή η εκδοχή αρκετοί πολίτες ισχυρίστηκαν ότι στο παρελθόν έπεσαν θύματα επίθεσης σκύλων στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η Αστυνομία έχει θέσει από χθες υπό φρούρηση πέντε σκύλους ράτσας Ροτβαιλερ ενώ αυτή την ώρα διενεργείται εκ νέου νεκροψία στη σωρό της άτυχης 46χρονης από κτηνίατρο των Υπηρεσιών στη Λευκωσία και τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.

Πάντως ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι στην πρώτη νεκροψία δεν διαπιστώθηκαν τραύματα από δάγκωμα σκύλου.

Το Κίνημα για τα Ζώα Κύπρου πάντως σε γραπτή του ανακοίνωση εκφράζει τις επιφυλάξεις του για το εάν ο θάνατος της άτυχης 46χρονης προήλθε από δαγκώματα σκύλων, ενώ παράλληλα διερωτάται για τις ευθύνες που βαρύνουν τόσο τον ιδιοκτήτη του υποστατικού που βρέθηκαν τα πέντε ροτβάιλερ όσο και για τις συνθήκες διαβίωσής τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ