Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων ζητά αυστηρότερους ελέγχους στους παρόχους υπηρεσιών σχετικά με κίνητρα πολιτογράφησης δήλωσε η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού Νατάσα Πηλείδου.

Η κ. Πηλείδου είπε ότι οι πολιτογραφήσεις λαμβάνουν χώρα σε πολλές χώρες της Ε.Ε και μέσα σε αυτά τα πλαίσια κινείται και η Κύπρος χωρίς όμως να γίνεται κατάχρηση.

Εκείνο που χρειάζεται είπε η κ. Πηλείδου είναι να δημιουργηθεί ένα μητρώο σε όσους παρέχουν την υπηρεσία ώστε να γίνεται και επαρκής έλεγχος.

Αναφορικά με την δημιουργία Καζίνο, η κ. Πηλείδου είπε ότι θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην οικονομία γενικότερα αφού εκτός από τις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν να αναπτυχθούν και νέες επιχειρήσεις για να εξυπηρετούν τους επισκέπτες.

Σχολιάζοντας την πρόθεση του Οργανισμού να αναλάβει την διαχείριση κρατικής γης που θα διατεθεί για επενδύσεις, η κ. Πηλείδου ξεκαθάρισε ότι εκείνο που επιδιώκει ο Οργανισμός είναι να δώσει τις εισηγήσεις του ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή διαχείριση και χρήση της κρατικής γης.

Με αυτό το σκεπτικό είπαμε ότι θα θέλαμε να συνυπολογιστούν και οι δικές μας προτάσεις.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ