Επιχειρούν να αποκρύψουν την κατάσταση που επικρατεί στο Σοφρωνιστικό μας Ίδρυμα.

Την άρνηση του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το αίτημα της Βουλευτού του ΑΚΕΛ και μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να επισκεφθεί τις Κεντρικές Φυλακές επικαλούμενος την προεκλογική περίοδο καταδικάζει η κ. Σκεύη Κουκουμά με γραπτή της ανακοίνωση.

Η κ. Κουκουμά σε δηλώσεις της εξήγησε ότι ο λόγος που ήθελε να επισκεφθεί τις Φυλακές ήταν γιατί είχε δεχθεί μυνήματα για φασαρίες και ξυλοδαρμούς στις κεντρικές φυλακές την παραμονή της πρωτοχρονιάς.

Η κ. Κουκουμά είπε ότι με έκπληξη της διαπίστωση ότι λίγες ημέρες αργότερα η σύζυγος του ΠΤΔ και υποψηφίου συνοδευόμενη από πρώην Βουλευτή του ΔΗΣΥ επισκέφθηκαν τις Κεντρικές Φυλακές όπου σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε εκθείαζαν το έργο της απερχόμενης Κυβέρνησης.

Επανήλθα με νέο αίτημα και επιστολή μου προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κατέληξε η κ. Κουκουμά χωρίς να υπάρξει καμία ανταπόκριση μέχρι στιγμής γεγονός που μας θλίβει αφού ως φαίνεται οι απερχόμενοι κυβερνώντες επιχειρούν να αποκρύψουν την κατάσταση που επικρατεί στο Σοφρωνιστικό μας Ίδρυμα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ