Προσφυγή του Δήμου εναντίον του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου.

Ο Δήμος Γεροσκήπου αναμένει από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου να ορίσει την δικάσιμο η οποία θα σηματοδοτήσει την έναρξη της διαδικασίας προσφυγής του Δήμου εναντίον του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου για αποζημιώσεις που αφορούν ζημιές και κακοτεχνίες στο οδικό δίκτυο του Δήμου.

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Κυριάκος Χ’’Βασίλης εξήγησε ότι ο δήμος έχει ήδη δαπανήσει πέραν του ενός εκατομμυρίου σε επισκευές του οδικού δικτύου οι οποίες δεν μπορούσαν να αναβληθούν ενώ υπάρχουν και πολλές ακόμη που πρέπει να γίνουν.

Σχολιάζοντας το σκεπτικό πως ένα μέλος του Συμβουλίου Αποχετεύσεων μπορεί να στραφεί εναντίον του Οργανισμού ο κ. Χ’’Βασίλης εξήγησε ότι πρώτιστο καθήκον του Δήμου είναι η προστασία των χρημάτων και των συμφερόντων των δημοτών του γιαυτό και προσέφυγε στη δικαιοσύνη αφού δεν υπήρχε καμία διάθεση από πλευράς του οργανισμού για διάλογο.

Αν και αναγνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΣΑΠΑ αναγνωρίζουμε ταυτόχρονα τη διασπάθιση χρημάτων που έγινε και γιαυτό δεν θα επιτρέψουμε για μια ακόμη φορά να θυματοποιηθούν οι δημότες της Γεροσκήπου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΔΟΣ