Πολιτιστική αντζέντα.

Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην επόμενη παραγωγή του Σατιρικού Θεάτρου, την συναισθηματική κωμωδία "Ηλέκτρα η Τρίτη".

Η πρεμιέρα θα δοθεί το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στην Κεντρική Σκηνή του Πολιτιστικού Κέντρου Βλαδίμηρος Καυκαρίδης στις 8.30 μ.μ.

Μετά την περσινή επιτυχία του «Μολυβένιου στρατιώτη», το ΘΕΑΤΡΟ ΔΕΝΤΡΟ επιστρέφει φέτος με μια απίθανη περιπέτεια που θα κάνει μικρούς και μεγάλους να χορεύουν μέχρι να απογειωθούν σε μαγικές φιγούρες στον αέρα!!!

Στο τεχνοχωρο ΕΘΑΛ στις 5 το απογευμα.

Συναυλια της Συμφωνικήσ Ορχήστρασ Κύπρου στις 5 το απογευμα στον κινηματοθεαστρο ΠΑΛΑΣ στην Λευκωσια με τιτλο «ένα απογευμα με Μοτζαρτ και όχι μονο» παρουσιαζεται σημερα.

Μια μοναδική ευκαιρία για γονείς και παιδιά να αντιληφθούν τη σημασία της υγιεινής διατροφής και της άσκησης και στη σωματική υγεία αποτελει η παρασταση «Ο Μάγκας και η Μαντάμ Διατροφή’ σημερα και αυριο στο Ριαλτο στην Λεμεσο.

Ο Γυναικείος Όμιλος "Πρωτοπορία", τμήμα Πάφου, διοργανώνει απογευματινό τσάι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 16.30 στο Fifth Floor στην Πάφο.

Ομιλητής θα είναι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης με θέμα : "Η διαχρονική συμβολή της γυναίκας στην Κυπριακή κοινωνία και οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης στην αξιοποίησή της".

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδης, η οποία θα απευθύνει χαιρετισμό και θα κόψει την βασιλόπιττα.

Η εκδήλωση στηρίζεται από τον Εθνικό Μηχανισμό για τα Δικαιώματα της Γυναίκας.

Είσοδος: 10 ευρώ.

Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για άπορους φοιτητές.

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει πολύ γλυκά με το πρώτο φεστιβάλ του 2018 να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας.

Πρόκειται για το 1ο The Desserts Festival Cyprus το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα αφορούν στα επιδόρπια.

Από λαχταριστά γλυκά, κρασιά και όλα όσα προσφέρονται ως επιδόρπιο.

Το 1ο The Desserts Festival Cyprus θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 από τις 09.40 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα στο Cultura Atrium στο , Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Το Dance-a-thon είναι ένας μαραθώνιος χορού που σκοπό έχει την υποστήριξη του Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό Κύπρου.

DJs θα παίζουν την καλύτερη χορευτική μουσική και νέοι καλλιτέχνες θα είναι στη σκηνή με τις κορυφαίες ρουτίνες τους για να σας εμπνεύσουν σε αυτό το υπέροχο χορευτικό πάρτι! Σήμερα Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο Τρακασόλ στη Μαρίνα Λεμεσού, μεχρι τις 5 το απογευμα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ