Απομονώθηκε μόνο ένα τμήμα της δήλωσης.

Σε προεκλογικές σκοπιμότητες απέδωσε το σάλο που ξέσπασε από την δήλωση του ΠΤΔ για την ΑΟΖ ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ο κ. Δίπλαρος σε δηλώσεις του είπε ότι απομονώθηκε μόνο ένα τμήμα της δήλωσης χωρίς όμως να συμπεριληφθεί και το τελευταίο σχόλιο του ΠΤΔ σύμφωνα με το οποίο επεξηγεί ο ίδιος το σκεπτικό της δήλωσής του.

Ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ τόνισε παράλληλα ότι στόχος του ΠΤΔ ήταν να καταδείξει διεθνώς ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται μόνο για την προώθηση των δικών της συμφερόντων και όχι των ΤΚ όπως ισχυρίζεται, ενώ παράλληλα τόνισε την τεράστια επιτυχία της Κυβέρνησης Αναστασιάδη η οποία επιτεύχθηκε με την ιστορική του επίσκεψη στην Σαουδική Αραβία μια χώρα ηγέτη στο Μουσουλμανικό κόσμο.

Καταλήγοντας ο κ. Δίπλαρος είπε ότι ο μόνος ΠΤΔ που έδωσε σάρκα και οστά στο ενεργειακό πρόγραμμα της Κύπρου είναι ο Νίκος Αναστασιάδης ενώ είναι και ο μόνος που τόλμησε να προχωρήσει σε συμφωνίες που υλοποίησαν την ερευνητική γεώτρηση στο οικόπεδο 6.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ