Θετική προοπτική στην κοινωνία.

Οι πολίτες σήμερα θέλουν να ακούσουν τις προτάσεις εκείνες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους και όχι τι έγινε το 2013 δήλωσε ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος.

Ο κ. Δίπλαρος είπε ότι αρχικά η Κυβέρνηση δεν ήταν σε θέση άμεσα να επιλύσει όλα τα προβλήματα ταυτόχρονα αφού όσα συνέβησαν στην Κύπρο ήταν πρωτόγνωρα όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.

Με σωστούς χειρισμούς και τις θυσίες των πολιτών είπε ο κ. Δίπλαρος καταφέραμε να επαναφέρουμε την ανάπτυξη να δημιουργήσουμε ταμείο με χρήματα που δανειστήκαμε ώστε να συμπληρώνουμε το μέρισμα που απαιτείται για να μπορούν να αντλούν από ευρωπαϊκά κονδύλια, μειώσαμε την ανεργία και έχουμε δώσει μια θετική προοπτική στην κοινωνία.

Καταλήγοντας ο κ. Δίπλαρος απάντησε στις ανησυχίες των πολιτών που αφορούν εκποιήσεις πρώτης κατοικίας δηλώνοντας ότι η Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη θέσπισε το πλαίσιο αφερεγγυότητας για να προστατεύσει τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού ενώ μέσω του ΕΕΕ καλύπτονται οι ανάγκες πληρωμής του δανείου της πρώτης κατοικίας ή του ενοικίου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ