Ψήφο διαμαρτυρίας στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

Το ενδεχόμενο απόσυρσης της υποψηφιότητάς του θα θέσει ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης σήμερα ο Υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Φοίβος Μαυροβουνιώτης, πρόεδρος του Συνδέσμου Κατόχων Αξιογράφων.

Όπως δήλωσε ο κ. Μαυροβουνιώτης η δική του υποψηφιότητα αποτελεί μια ψήφο διαμαρτυρίας στο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

Ο κ. Μαυροβουνιώτης είπε ότι είχε συναντήσεις με όλους τους υποψηφίους και άκουσε τις θέσεις τους που αφορούν την αποκατάσταση των κατόχων αξιογράφων τις οποίες θα καταθέσει ενώπιον της Γενικής συνέλευσης απόψε.

Ο κ. Μαυροβουνιώτης δήλωσε επίσης ότι το προγραμματισμένο ραντεβού με τον ΠΤΔ για το συγκεκριμένο θέμα ματαιώθηκε οπότε όπως εξήγησε δεν θα έχουμε καμία πρόταση να καταθέσουμε από πλευράς του Υποψηφίου Νίκου Αναστασιάδη.

Καταλήγοντας ο κ. Μαυροβουνιώτης είπε ότι οι θέσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου για την αποκατάσταση των κατόχων αξιογράφων φαίνεται ότι ικανοποιεί τον ίδιο ο οποίος θα καταθέσει απόψε ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης την πρόταση απόσυρσής του και στήριξης του υποψηφίου Νικόλα Παπαδόπουλου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ