Υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες.

Η Κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη γιατί τα σκάνδαλα διασπάθισης δημόσιου χρήματος αλλά και της οικονομικής καταστροφής του τόπου δεν έχουν στην ολότητά τους οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ και πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Ζαχαρίας Κουλίας.

Ο κ. Κουλίας σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα και του Γενικού Ελεγκτή σχετικά με την έκταση της διαφθοράς επεσήμανε την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα αφενός με την σωστή στελέχωση της Αστυνομίας, και αφετέρου με την επιπρόσθετη στελέχωση του δικαστικού συστήματος ώστε οι υποθέσεις να προωθούνται γρήγορα στη δικαιοσύνη.

Ο κ. Κουλίας είπε ότι είναι πολλές οι υποθέσεις που έχει φέρει στο φως ο Γενικός Εισαγγελέας ελάχιστες όμως από αυτές έχουν φθάσει στα δικαστήρια.

Καταλήγοντας ο κ. Κουλίας είπε ότι υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες στην Κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη γιατί δεν έχει καταφέρει για πέντε χρόνια τώρα να εντοπίσει και να οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης αυτούς που οδήγησαν την χώρα μας στην οικονομική καταστροφή.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ