Τα ΗΕ να σεβαστούν τα ψηφίσματά τους.

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια διοργανώνει, σε συνεργασία με τα Κόμματα που στηρίζουν την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλλου εκδήλωση καταδίκης του παράνομου καθεστώτος στα κατεχόμενα, στις 15.11.2017 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.30 στο Οίκημα του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις τους ο Γραμματέας του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια Ιωάννης Σιεκέρσαββας επεσήμανε την ανάγκη να ο λαός να αντιληφθεί ότι το μοντέλο λύσης που επιχειρείται θα είναι η καταστροφή του Κυπριακού Ελληνισμού.

Σήμερα καταδικάζουμε την δημιουργία του παράνομου καθεστώτος είπε ο κ. Σιερκέσαββας και καλούμε τα ΗΕ να σεβαστούν τα ψηφίσματά τους, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση να υπερασπίσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της αναγνωρισμένης Κυπριακής Δημοκρατίας που είναι κράτος μέλος της Ε.Ε.

Ο κ. Σιερκέσαββας πρόσθεσε ότι στην σημερινή αντικατοχική εκδήλωση θα μιλήσει και ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος πέραν απο την καταδίκη του παράνομου καθεστώτος θα αναλύσει τη νέα στρατηγική που προτείνει ως αλλαγή, τόσο στο Κυπριακό, όσο και στην οικονομία και τα προσφυγικά προβλήματα και τους τρόπους αντιμετώπισης τους.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ