Η Κοινότητα Κισσόνεργας έχει καθηλωθεί εξαιτίας των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην λήψη τελικής απόφασης για την εκτέλεση του έργου.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού σε δηλώσεις του είπε ότι η ευθυνοφοβία που επικρατεί στον δημόσιο τομέα έχει αποστερεί από το κράτος την δυνατότητα να ενεργεί αποτελεσματικά ούτως ώστε να προσελκύει επενδύσεις οι οποίες θα ενισχύσουν την οικονομία.

Ο κ. Στυλιανού απέδωσε σε σκοπιμότητες την καθυστέρηση στην απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων τονίζοντας παράλληλα ότι η Κοινότητα Κισσόνεργας έχει καθηλωθεί εξαιτίας των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην λήψη τελικής απόφασης για την εκτέλεση του έργου.

Στο σημείο που φθάσαμε είπε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας θα ζητήσουμε την άμεση παρέμβαση του ΠΤΔ ούτως ώστε να επισπευθεί η διαδικασία στο Διοικητικό Δικαστήριο ενώ παράλληλα η Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων να μελετά τον φάκελο που κατέθεσε η άλλη εταιρεία ώστε όταν βγει η απόφαση να είναι έτοιμη να επικυρώσει την προσφορά.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ