Μετακίνηση του ΑΞΙΚ στην Πάφο.

Τη δυσφορία του εξέφρασε ο ΔΣ του ΔΗΚΟ στον Δήμο Πάφου Μαρίνος Στυλιανού για το γεγονός ότι στις πρόσφατες εξαγγελίες του υπουργικού συμβουλίου για την δημιουργία υφυπουργείου Ναυτιλίας στη Λεμεσό, και Σχολής Ναυτικών Αθλημάτων στη Λάρνακα, η Πάφος απουσίαζε και πάλι.

Ο κ.Στυλιανού είπε ότι δεν γίνεται μια συγκροτημένη προσπάθεια από τους φορείς της πόλης για να υλοποιηθεί η απόφαση για την μεταστέγαση του ΑΞΙΚ που θα δώσει στην πόλη μια αναζωογόνηση που την έχει τόσο ανάγκη.

Είναι από όλους γενικά παραδεκτό συνέχισε ο κ. Στυλιανού, ότι η Πάφος συγκεντρώνει όλα τα προσόντα για να έχει το ΑΞΙΚ όμως κάποιοι όπως είπε δεν τολμούν να λάβουν την πολιτική απόφαση για μεταστέγασή του.

Καταλήγοντας ο ΔΣ του ΔΗΚΟ Πάφου είπε ότι έχει καταθέσει πρόταση σύμφωνα με την οποία το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Πάφου θα υπογράψουν και θα παραδώσουν υπόμνημα στον ΠΤΔ στην επικείμενή του επίσκεψη στην Πάφο στις 10 Δεκεμβρίου με το οποίο θα ζητούν την λήψη άμεσα της απόφασης για την μετακίνηση του ΑΞΙΚ στην Πάφο.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ