Οι ιδιοκτήτες ζώων φέρουν μεγάλη ευθύνη και θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες ευημερίας των ζώων τους.

Συνάντηση με την 26χρονη ακτιβίστρια η οποία καταγγέλθηκε από 53χρονο για κλοπή δύο κυνηγετικών σκύλων θα επιδιώξει να έχει σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος για τα Ζώα Κυριάκος Κυριάκου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάφο.

Ο κ. Κυριάκου σε δηλώσεις του εξήγησε ότι παρόλο που το κίνητρο της 26χρονης ήταν η διάσωση των ζώων παρόλα αυτά δεν μπορεί το κόμμα να δώσει νομιμοποίηση στον τρόπο που εκείνη παρενέβη μπαίνοντας σε ξένη περιουσία.

Ο κ. Κυριάκου τόνισε ότι οι ιδιοκτήτες ζώων φέρουν μεγάλη ευθύνη και θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες ευημερίας των ζώων τους.

Δυστυχώς είπε ο κ. Κυριάκου καθημερινά γινόμαστε δέκτες καταγγελιών για περιστατικά όπου καταστρατηγούνται τα δικαιώματα των ζώων και θα πρέπει επιτέλους να αναλάβει ο καθένας της ευθύνες του.

Καταλήγοντας ο κ. Κυριάκου είπε ότι στο συγκεκριμένο περιστατικό από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες φαίνεται ότι ο ιδιοκτήτης των σκύλων τους είχε εγκλωβισμένους σε χώρο και συνθήκες που παραβιάζουν τη νομοθεσία και αυτό θα πρέπει να συνυπολογιστεί σοβαρά στην υπόθεση από την Αστυνομία.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ