Να αποκατασταθεί η οικονομική αδικία και η βλάβη που έχουν υποστεί οι ασθενέστερες ομάδες του πληθυσμού.

Ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών διαχώρισε τις ευθύνες για την κατάρρευση της οικονομίας σε δύο κατηγορίες τις πολιτικές και τις ποινικές.

Ο κ. Λιλλήκας είπε ότι ο λαός γνωρίζει ποιος έχει τις πολιτικές ευθύνες, και εκείνο που αναμένει είναι να αποδοθούν και οι ποινικές εκεί και όπου έχουν εντοπιστεί.

Από τη στιγμή που ο λαός έχει αντιληφθεί ποιοι τον οδήγησαν σε αυτή την πρωτοφανή κρίση, έχει την δυνατότητα με την ψήφο του να ανατρέψει τα δεδομένα.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών απαντώντας σε ερώτηση εάν νοιώθει αποδυναμωμένος από την απόφαση του Κινήματος Οικολόγων να συμπορευθεί με την υποψηφιότητα Νικόλα Παπαδόπουλου απάντησε ότι δεν νοιώθει κάτι τέτοιο.

Ο κ. Λιλλήκας εξήγησε ότι οι πολίτες έχουν από καιρό αποστασιοποιηθεί από τις ηγεσίες των κομμάτων τους και δεν υπακούουν τυφλά στις επιλογές των κομματικών ηγεσιών.

Καταλήγοντας ο κ. Λιλλήκας διαβεβαίωσε ότι το κόμμα του επεξεργάζεται υλοποιήσιμες προτάσεις ούτως ώστε να αποκατασταθεί η οικονομική αδικία και η βλάβη που έχουν υποστεί οι ασθενέστερες ομάδες του πληθυσμού.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ