Θα ζητηθεί αποκατάσταση των αμοιβών των εργαζομένων και στον ιδιωτικό τομέα.

Η κυβέρνηση επωφελείται 250 εκατομμύρια κάθε χρόνο τα οποία μπαίνουν στους προϋπολογισμούς του κράτους από τις αποκοπές των εργαζομένων στο Δημόσιο και Ημιδημόσιο Τομέα δήλωσε ο Γραμματέας της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ Δημήτρης Επιφανίου.

Ο Κ. Επιφανίου τόνισε ότι το Συνδικαλιστικό Κίνημα δεν ζητά τίποτε περισσότερο από τον ΥΠΟΙΚ από το να τηρήσει τη συμφωνία που ο ίδιος υπέγραψε, χαρακτηρίζοντας ανυπόστατες τις δηλώσεις του Υπουργού περί προ- εκλογικών σκοπιμοτήτων.

Ο Γραμματέας της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ είπε ότι η επιβάρυνση προς το κράτος θα είναι 45 εκατομμύρια και ως εκ τούτου οι συντεχνίες θεωρούν ότι το ποσό αυτό είναι διαχειρίσιμο και δεν θα εκτραπεί ο προϋπολογισμός του κράτους.

Καταλήγοντας ο κ. Επιφανίου σχολίασε τις δηλώσεις της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ που κατηγορούν το Συνδικαλιστικό Κίνημα ότι θέτει σε κίνδυνο τις κατακτήσεις των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, δήλωσε ότι η Εργοδοτική πλευρά εκφράζεται με αυτό τον τρόπο γιατί ανησυχούν ότι θα ζητηθεί αποκατάσταση των αμοιβών των εργαζομένων και στον ιδιωτικό τομέα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ