Η εταιρεία εισαγάγει 7 νέα δρομολόγια κατά την νέα τουριστική περίοδο.

Την απόφαση της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryan air να αναστείλει για την χειμερινή περίοδο κάποια δρομολόγια σχολίασε με δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης είπε ότι η εταιρεία έχει ως στόχο την μεγιστοποίηση των κερδών προς τους μετόχους και υπό αυτό το πρίσμα αξιολογεί τα δρομολόγια και προχώρησε σε αναστολή εκείνων που δεν απέφεραν το αναμενόμενο εισόδημα στην εταιρεία.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου είπε ότι η Πάφος επηρεάζεται μόνο από το δρομολόγιο Πάφου – Χανίων μια πτήση η οποία χρησιμοποιούταν κυρίως από Κύπριους προς Ελλάδα και όχι το αντίστροφο ως εκ τούτου δεν αναμένεται να έχει επιπτώσεις στον εισερχόμενο τουρισμό.

Ο κ. Δημητριάδης πρόσθεσε ότι η εταιρεία εισαγάγει 7 νέα δρομολόγια κατά την νέα τουριστική περίοδο γεγονός που αποδεικνύει την σταθερότητα και το κύρος της εταιρείας.

Καταλήγοντας ο κ. Δημητριάδης είπε ότι η πληροφόρηση που έχει το ΕΒΕ δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και κρατήσεις για την χειμερινή περίοδο καλώντας παράλληλα όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοικτές ώστε οι επισκέπτες να έχουν επιλογές αλλά και να νοιώθουν ότι ήρθαν σε μια πόλη που έχει παλμό και ζωή όλη τη διάρκεια του χρόνου.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ