Προχωρούν τα υπόλοιπα έργα που έχει δρομολογήσει η Κοινότητα.

Καθοριστική για την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων ήταν η τοποθέτηση φωτεινού σηματοδότη στην συμβολή της Χρίστου Κκέλη με τον δρόμο Κόλπου των Κοραλίων δήλωσε ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Γιώργος Στυλιανού.

Ο κ. Στυλιανού εξήγησε ότι και λόγω της αυξημένης κίνησης τους καλοκαιρινούς μήνες είχαν δημιουργηθεί προβλήματα με την τροχαία κίνηση στο παρελθόν γεγονός που οδήγησε την τοπική αρχή να αιτηθεί την τοποθέτηση φαναριού.

Ο κ. Στυλιανού είπε επίσης ότι προχωρούν τα υπόλοιπα έργα που έχει δρομολογήσει η Κοινότητα όπως είναι η επέκταση του παραλιακού πεζόδρομου σε μήκος 3 χλμ ο οποίος θα συνδέει τα ξενοδοχεία με την παραλία, ενώ έχουν ολοκληρωθεί και τα κατασκευαστικά έργα στο δημοτικό σχολείο της Κισσόνεργας που αφορούσαν την ανακαίνιση των αποχωρητηρίων, με κονδύλι που εξασφαλίστηκε από το Υπουργείο Παιδείας.

Καταλήγοντας ο κ. Στυλιανού αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα που απέδωσε το μέτρο της αποστολής των κοινοτικών φορολογιών έγκαιρα δίδοντας έτσι τη δυνατότητα και στους κατοίκους να πληρώσουν χωρίς άγχος αλλά και στην κοινότητα την ρευστότητα που χρειάζεται.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ