Το Υπουργείο Γεωργίας να προστατεύσει τον Ακάμα.

Το Υπουργείο Γεωργίας μέσω της Επιτροπής Περιβάλλοντος θα πρέπει να προστατεύσει επιτέλους τον Ακάμα ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που υπάρχει αυξημένη κίνηση δήλωσε ο Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Δημοσθένους.

Ο κ. Δημοσθένους σε παρέμβασή του στο Ράδιο Πάφος επαίνεσε την Κοινότητα της Ίνιας η οποία απασχολεί σκυβαλοφόρο 3 φορές την εβδομάδα για να καθαρίζει την περιοχή από τα σκουπίδια, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι θα πρέπει επιτέλους να μπει ένα εισιτήριο ώστε να δημιουργηθεί ταμείο που θα μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να γίνουν εργασίες στην περιοχή, να εργοδοτηθούν φύλακες, να αυξηθεί το προσωπικό που θα ασχολείται με την καθαριότητα και να δημιουργηθούν υποδομές υγιεινής.

Είναι απαράδεκτο είπε ο κ. Δημοσθένους να μην υπάρχουν υποδομές υγιεινής στην περιοχή που αποτελεί τον υπ’ αριθμόν 1 προορισμό σε επισκεψιμότητα.

Καταλήγοντας ο κ. Δημοσθένους είπε ότι θα πρέπει να υπάρξει μια οργανωμένη κίνηση από τις κοινότητες του Ακάμα προς το Υπουργείο Γεωργίας ούτως ώστε να βρεθεί μια συνολική διευθέτηση στο πρόβλημα που παρουσιάζεται κάθε καλοκαίρι.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ