Να υποδειχθεί η Τουρκία ως ο κύριος υπαίτιος του αδιεξόδου στο Κυπριακό.

Στοχεύοντας να απευθυνθεί σε μια ευρύτερη βάση της κοινωνίας ο Σταύρος Μαλάς κατέρχεται ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις Προεδρικές Εκλογές του 2018 με την υποστήριξη του ΑΚΕΛ.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μαλάς επεσήμανε ότι ένας υποψήφιος που στηρίζεται από το ΑΚΕΛ δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι οι απόψεις τους ταυτίζονται στο 100% και αναφέρθηκε στο παράδειγμα της υποστήριξης του Γιώργου Βασιλείου.

Ο κ. Μαλάς τόνισε ότι τώρα καλούμαστε να διαχειριστούμε της συνέπειες της οικονομικής κρίσης και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να κινηθεί πολυδιάστατα χωρίς να επαναπαύεται στα καλά αποτελέσματα που προκύπτουν από μια συγκυριακή ανάπτυξη.

Ο ίδιος υποστήριξε θα επενδύσει στους νέους οι οποίοι αφού ολοκληρώσουν τις σπουδές τους βρίσκονται προ αδιεξόδου με αποτέλεσμα άλλοι να απασχολούνται ευκαιριακά και άλλοι να μεταναστεύουν.

Καταλήγοντας ο κ. Μαλάς αναφέρθηκε στο Κυπριακό τονίζοντας ότι οι συνεχείς παλινδρομήσεις του ΠΤΔ είναι η πρωτογενής αιτία που δεν έχουμε καταφέρει να πείσουμε την διεθνή κοινότητα για το δίκαιο της πλευράς μας ενώ ταυτόχρονα να υποδειχθεί η Τουρκία ως ο κύριος υπαίτιος του αδιεξόδου στο Κυπριακό.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ