Θα πρέπει να εφαρμόσουμε μια τέτοια πολιτική η οποία θα εκθέτει την Τουρκία.

Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια και οι ανησυχούντες πολίτες συνεχίζουν μια σειρά από εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια αναχαίτισης των όσων καταστροφικών εξελίξεων για την Κυπριακή Δημοκρατία επιχειρούνται στο Κρανς Μοντάνα δήλωσε ο Γραμματέας του Σωματείου Ιωάννης Σιερκέσαββας.

Ο κ. Σιερκέσαββας σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι έχουμε διαπραγματευτικά όπλα όπως είναι ο οδικός χάρτης του ΟΗΕ, τα ψηφίσματα του οργανισμού για την Κύπρο που αποδεικνύουν ότι έχει γίνει εισβολή και κατοχή από Τρίτη χώρα, παρόλα αυτά δεν τα αξιοποιούμε αλλά συνεχίζουμε να συνδιαλεγόμαστε με τον κατακτητή.

Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδομείται δήλωσε ο κ. Σιερκέσαββας και μετατρέπεται σε κοινότητα και σύρεται όπως χαρακτηριστικά είπε σε μια διαπραγμάτευση η οποία είναι σαφώς εις βάρος όλων των επιδιώξεών μας.

Ο κ. Σιερκέσαββας καταλήγοντας είπε ότι θα πρέπει να εφαρμόσουμε μια τέτοια πολιτική η οποία θα εκθέτει την Τουρκία για την συνεχιζόμενη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που είναι και το μεγαλύτερό μας όπλο ούτως ώστε το Κυπριακό να επιλυθεί με αποκατάσταση της δικαιοσύνης.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ