Υπάρχουν αρκετά έργα τα οποία βρίσκονται σε φάση υλοποίησης.

Η Κύπρος χρειάζεται άμεσα Υφυπουργείο Τουρισμού και Υφυπουργείο Ανάπτυξης δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης κληθείς να σχολιάσει την στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης να εγείρουν αντιρρήσεις για την υλοποίησή τους.

Ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι οι διαδικασίες αδειοδότησης είναι τόσο αργές που σε αρκετές περιπτώσεις φθάνουν μέχρι και 9 έως 12 χρόνια με αποτέλεσμα οι επενδυτές να αποθαρρύνονται και να μεταφέρουν τις επενδύσεις τους αλλού.

Αναφορικά με την βιομηχανία του Τουρισμού, θα πρέπει να δημιουργηθούν υποδομές και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες επεσήμανε ο κ. Δημητριάδης για να προσθέσει ότι το ΕΒΕ έχει ζητήσει από την προεδρία την Μελέτη των Ισπανών για το τουριστικό μας προϊόν την οποία αναμένει να λάβει προκειμένου να διαπιστώσει εάν κάποιες από τις εισηγήσεις είναι άμεσα εφαρμόσιμες από τους εμπλεκόμενους.

Καταλήγοντας ο κ. Δημητριάδης είπε ότι υπάρχουν αρκετά έργα τα οποία βρίσκονται σε φάση υλοποίησης για την επαρχία Πάφου όπου εκεί θα χρειαστεί ο κρατικός μηχανισμός να κινηθεί γρήγορα πράγμα που θα επιδιώξουμε άμεσα.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ