Προβληματισμός για τα γεγονότα στην παραλία της Γεροσκήπου.

Τον προβληματισμό του για τα πρόσφατα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην παραλία της Γεροσκήπου εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Χ’’Βασίλης.

Ο κ. Χ’’Βασίλης είπε ότι οι παρανομίες που είχαν παγιωθεί για χρόνια θεωρούνται πλέον κεκτημένο δικαίωμα κάποιων με αποτέλεσμα να τις προασπίζονται με κάθε τρόπο.

Ως Δήμος είπε ο κ. Χ’’Βασίλης θα συζητήσουμε τα πρόσφατα συμβάντα στην επόμενη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου και θα επιχειρήσουμε να έρθουμε σε διάλογο με τους εμπλεκόμενους ούτως ώστε να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την όλη κατάσταση.

Σε παρέμβασή του ο πρώην Αντιδήμαρχος Γεροσκήπου Ανδρέας Σιήκκης επέρριψε ευθύνες στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον τρόπο που χειρίστηκε το ζήτημα της παραλίας, ενώ παράλληλα εξήγησε ότι η υπόθεση του περιπτέρου Ρίκκος δεν είναι ίδια με τις άλλες δύο περιπτώσεις.

Ο κ. Σιήκκης κάλεσε το ΔΣ να πει όλη την αλήθεια για το ζήτημα και να αιτιολογήσει γιατί δεν υπογράφονται τα συμβόλαια με την συγκεκριμένη επιχείρηση ενώ από την άλλη πλευρά οι υπηρεσιακοί του δήμου μετέβησαν στον επιχειρηματία και του ζητούσαν να ξηλώσει το περίπτερο.

Ο κ. Σιήκκης καταλήγοντας είπε ότι σήμερα θα ζητήσει συνάντηση με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου ενώ θα ενημερώσει και τον Γενικό Ελεγκτή του κράτους εάν δεν ακολουθηθεί όπως είπε η νόμιμη διαδικασία.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ