Η Λιμενική Αστυνομία χτενίζει την περιοχή.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται αυτή την ώρα οι έρευνες που επανήρχισαν στη θαλάσσια περιοχή της Πόλεως Χρυσοχούς για εντοπισμό του σκηνοθέτη Νίκου Σιαφκάλη, ο οποίος αγνοείται από χθες το απόγευμα, ενώ είχε μεταβεί για ψάρεμα.

Οι έρευνες είχαν αρχίσει από τις 4.00μμ χθες μετά από καταγγελία του γιού του στην Αστυνομία ενώ διακόπηκαν με την έλευση του σκότους.

Σήμερα με την αυγή δυνάμεις της Λιμενικής, της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας, με εναέρια μέσα αλλά και ιδιώτες μαζί με τους οικείους του 83χρονου σκηνοθέτη και ηθοποιού, άρχισαν και πάλι την επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε θάλασσα και ξηρά.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο γιός του 83χρονου, ο πατέρας του είχε μεταβεί από το πρωί χθες για ψάρεμα στην περιοχή του Κόλπου Χρυσοχούς, όπως έκανε συνήθως, χωρίς μέχρι το απόγευμα να δώσει σημεία ζωής και να απαντήσει στις συνεχείς αναζητήσεις των οικείων του.

Στο αυτοκίνητο του Σιαφκάλη βρέθηκαν τα ρούχα του και το κινητό του τηλέφωνο γεγονός που οδηγεί τις αρχές ότι ο 83χρονος μπήκε στη θάλασσα για να ψαρέψει.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του Νίκου Σιαφκάλη με την Λιμενική Αστυνομία να χτενίζει στην κυριολεξία την περιοχή.

ΡΑΔΙΟ ΠΑΦΟΣ